La Nit Del Drones

Tecnoadventure participa amb UPC en un activitat de divulgació de Cosmocaixa

Aquest cap de setmana al Cosmocaixa es va realitzar una activitat per apropar els drones a la gent on hi va participar professors i estudiants de la Universitat Politecnica de Catalunya (UPC) de Castelldefels, on s’hi troben diversos grups de recerca que treballen amb drones.

El tenir la oportunitat de fer volar un drone pot ser una experiencia emocionant per molts de nosaltres, des de TecnoAdventure es va dissenyar la activitat per tal que fos el mes intuitiva possible, preparant tot un software de control que permetia pilotar la aeronau a partir d’un comandament de la PlayStation. Tot i que la gent no tingui gaire experiencia controlant drones la majoria d’ells si que han jugat a la play station pel que els controls moltes vegades els hi resulten bastant intuitius.

Des de l’equip organitzador hem quedat molt satisfets amb la activitat ja que els participants hi van gaudir força des dels petits fins els més grans tenien la oportunitat de pilotar, el que els va permetre estar en contacte amb tecnologies que d’altre manera seria més complicat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *