Ciencia en Acció

Aquest any en la fira de tancament de Ciencia en Acción, TecnoAdventure en colaboració amb la Universitat Pelitècnica de Catalunya ha organitzat unes sessions de vol per a totes les edats on s’explicava el funcionament bàsic del drone i posterment els assistents van tindre la oportunitat de fer-ne volar un dels drones més estables que actualment hi ha al mercat. Aquest drone modificat per TecnoAdventure proporcionaba als assistents de totes les edats una oportunitat única d’experimentar el volar un drone des de una tauleta o des de un ordinador preparat amb un software que permetia el control del drone.
D’aquesta manera els assistents més iniciats en el vol de drones podien gaudir de una sensibilitat en el pilotatge molt bona des de la tablet mentre que els assistents que tot just s’introduien al mon del drone podien gaudir d’un control precís i simple des de l’ordinador. Aquest darrer sistema està pensat pels més joves; donat que gran part de la gent que s’inicia en el mon dels drones són jugadors de consola, des de TecnoAdventure hem desenvolupat una aplicació que permet el control del drone de forma molt similar a la que tenen molts videojocs.
Amb una gran acullida per part de Ciencia en Acción i del public en general TecnoAdventure va ser entrevistat per TV3 i Viladecans TV entre d’altres medis de comunicació que van qualificar la activitat com a molt dinàmica i emocionant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *